Holbæk Havneby ligger centralt placeret på havnen i hjertet af Holbæk. Havnen har gennem de seneste år undergået en gennemgribende forvandling og er blevet til et aktivt mekka af gode spisesteder, caféer, kulturelle events samt underholdende arrangementer.

Holbæk Havneby ligger kun et par minutters gang fra den hyggelige hovedgade i Holbæk, hvor der findes et rigt udvalg af butikker og tilsvarende kun et par minutters gang fra Holbæk Strand. Selve bygningen ligger direkte ud til havnefronten samt den gamle havn – med en fantastisk
udsigt som følge.

Selve Holbæk by er kendt for et rigt kulturliv samt et aktivt bymiljø, som ofte byder på spændende arrangementer og events. Byen ligger kun en times kørsel fra København, men samtidig tæt på store naturoplevelser af meget varieret karakter: Således finder du både Orø, Lammefjorden og Naturpark Åmosen indenfor kommunegrænsen, ligesom der er rig mulighed for at opleve hyggelige gårdbutikker, fine kunstatelierer, spændende besøgsgårde samt skønne skove, strande og andre naturoplevelser indenfor nær afstand.

Download Planer

Download vores materiale og få et overblik

Galleri

Partnere

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Isefjords Alle 5
4300 Holbæk
Tlf: 59 48 11 11
info@spks.dk

Advodan
Kanalstræde 10, 1.,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
holbaek@advodan.dk

Kullegaard
Kanalstræde 10, 2. sal
4300 Holbæk
Tlf: 59 43 17 41
arkitekter@kullegaard.dk

Salg & information

Danbolig Holbæk – Henrik Larsen A/S
Ahlgade 24
4300 Holbæk
Tlf.: 5944 1112
E-mail: holbaek@danbolig.dk

Menu